Tomasz
2016-09-21 22:51
Witam Sąsiadów,
Czy to prawda, że zginął kolejny samochód? Jeśli tak - musimy wspólnie znaleźć jakieś rozwiązanie, skoro nie możemy liczyć na administrację i ochronę.
Proszę o udział w dyskusji, szczególnie osoby poszkodowane, ale nie na zasadzie "porozmawiajmy o tym - weźmy się i zróbcie..."
Pozdrawiam serdecznie
Tomasz
P.S. Kiedy administracja zamierza w końcu zainstalować monitoring HD? Czy przy okazji wrośnie ilość kamer? Wg mnie to jest niezbędne.
P.S' Ile mamy bram wjazdowych? - proponuję, żeby do czasu wzmocnienia monitoringu administracja postarała się o wzmocnienie ochrony - nie wiem..., niech kontrolują dokumenty wyjeżdzających samochodów (pewnie to nierealne, potworzą się korki przy wyjeździe, a wszyscy się gdzieś spieszymy, szczególnie rano ale może niezbędne...? przynajmniej czasowo), więc może trzeba chociaż przeprogramować piloty - pewnie mało skuteczne, ale coś trzeba robić - albo nie jestem w temacie, albo wszyscy tylko patrzymy ze smutkiem na kolejne ogłoszenie "Drodzy sąsiedzi - ukradziono mi samochód"...
P.S'' Może powinniśmy jednak zostawiać samochody po Lidlem - tam przynajmniej mają lepsze kamery??? (drwię oczywiście - płacimy za administrowanie budynkiem i za ochronę - co robią w tym temacie??? - proszę o informację